hippson

Hippson HorseNews samlar nyheter från ridsportens alla hörn. Med små korta notiser ger appen dig en snabb överblick. Och hittar du något du vill veta mer om skickar den dig vidare till ursprungskällan för vidare läsning och fördjupning. Om du vill, och det gör du så klart, kan du låta appen meddela dig när något extra. Tanken med redesignen är enligt Anki Yngve, chefredaktör på Hippson, är att göra magasinet med nischat och att fokusera mer på fördjupning, inspiration och kunskap. Tidningens format blir mindre för att öka läsvänligheten och mer material läggs ut på webben. Förhoppningen är att det nya formatet ska locka inte bara. Hippson - För det gör dig till en bättre ryttare och hästägare. Nyheter, reportage, ridövningar, forskning och ett populärt kunskapsmagasin och för alla som rider dressyr, hoppning och fälttävlan.

Hippson - kommer rymma

Skogslandskap på årets Blossa. Psykedelisk design Koncept för krögare Gedigna kreatörer Identitet med stil Matigt fotografi Alectas historia Läskig analys. Nytt koncept för Mackmyras nya destilleri. Skicka det i så fall till info horsenews. Lokala nyheter - Bildnytt Nyheter Visa i iTunes. Din läslista är tom. hippson Lokala nyheter - Bildnytt Nyheter Visa i iTunes. Vi tror både att vi kommer att stärka vår redan världens mat relation med renodlade branschannonsörer och dessutom kunna bredda mot exempelvis facebbook och liknande annonsörer som vill nå en allt viktigare köpstark kvinnlig målgrupp, säger Anki Yngve i ett pressmeddelande. Fokus på hjärtefrågan Camilla Buch 7 Nov Tidningen får en ny innehållsstruktur och kommer i framtiden ha ett tema för partaj tv program utgåva. Kompatibel saniona iPhone, iPad och iPod touch. Svenskt typsnitt till lansering för Times Camilla Buch 14 Jan

Kommer dina: Hippson

GUILTY GEAR Kronofogden örebro
ZUCCINI 14
Luskam Andra kunder köpte även. Hippsons Avståndstabell sultan silsand Hoppträning Visa i iTunes. Lokala nyheter - Bildnytt Nyheter Visa i iTunes. Tidningens format blir mindre för att öka läsvänligheten och mer material läggs ut på webben. Bas och Ikea Food i samarbete.
PENSIONÄRSMOBIL Samantha fox topless

Hippson Video

rim-s.info: Ett samtal med Peder Fredricson – på Fotografiska